sábado, 23 de julio de 2016

Ffloda, un espai gastronòmic a Barcelona

 


>  Ffloda  <



Ffloda, innova pel que fa al plaer de menjar. No és cap restaurant, ni cap escola de cuina, és una espai on entenem els perquès de tot plegat, del què menjam. Junta el plaer propi que ens dóna un bon plat i el plaer infinit d'aprendre.

L'activitat que he estat gaudint un cop per semana tots aquests mesos són els migdies, els "aprèn i menja" com anomena Jaume. Consisteix en desenvolupar un plat i després menjar-lo,  tot en una hora, de les 13:30 a les 14:30. Durant una hora s'ha d'estar preparat, i en mode "esponja" per absorbir tots els coneixements que comparteix Jaume amb els membres de la taula.

L'adjectiu que descriu millor la seva persona és la seva generositat. Obre el seu cor per explicar amb cura i detall tot el referent a la recepta, com qualsevol pregunta que sorgia a la taula referent o no al plat. Quan explica, el posat despert i la brillantor dels seus ulls, contagia d'entusiasme a qualsevol persona, sigui un foodie o simplement una persona que disfruta d'aprendre. 

L'ambient mai supera de les 10 persones i està pensat voluntàriament perquè les ments de la taula no es puguin dispersar i puguin estar concentrades durant l'hora. A la vegada, és una oportunitat per conèixer gent interesant, oberta a noves maneres de nutrir-se amb més conciència, passant per totes les cuines del món, des de un Tahine o ceviche, a una pasta fresca feta al moment.




 

D'altra banda, a Ffloda podem gaudir de moltes més activitats com tallers de tarda o d'events privats, si volem compartir una experiència culinària amb la família o amics. Per més informació, clica aquí.

Ffloda, fogons, lletres i converses, és un espai per disfrutar d'aquests tres pilars. Cuinar, aprendre i compartir. 

 Rosa de carabací amb chips de tomàtiga

No hay comentarios:

Publicar un comentario